Pytania, propozycje
Strona 12 z 12
Strona 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Pytania, propozycje
Fabuła jest gotowa, ale nie wstawiona nie bez powodu. Pracujemy nad nowym wyglądem i nie tylko.
Raz jeszcze przemyślimy kwestie zakrycia tematów.
Raz jeszcze przemyślimy kwestie zakrycia tematów.
Przewidujecie jakiś określony czas na ujawnienie tego wszystkiego?
- Shiro Fuyuki
- Krew : Czysta (B)
Znaki szczególne : Kocie uszy, które zastąpiły ludzkie, ogon, pazury zamiast paznokci, żółte oczy zmieniające swój odcień w zależności od padającego światła.
Zajęcia : Nocne
Pan/i | Sługa : Pan: Chyba brak(?) | Służka: Laurie ♥
Moce : Sen, Szafirowy ogień, Ostatnia wola
Jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia. Lat zaniedbań nie da się naprawić w tydzień lub dwa. Jeśli ktoś jest chętny pomóc, włącznie z Tobą, może się zgłosić. Już kilka osób pomaga. Nie chce podawać daty, bo jeśli ją przekroczymy z przyczyn od nas niezależnych nie będzie to ładnie wyglądać.
Proponuję stosować funkcję Temporary skins zamiast zmieniać szablon na żywca, bo teraz to nawet nie widać treści posta jak się pisze i w ogóle.
+ Apeluję o utrzymanie standardów w kontraście między czcionkami a tłem, bo już widzę, że zaczyna być z tym źle.
Polecam: https://contrastchecker.com/
Dziękuję za uwagę!
+ Apeluję o utrzymanie standardów w kontraście między czcionkami a tłem, bo już widzę, że zaczyna być z tym źle.
Polecam: https://contrastchecker.com/
Dziękuję za uwagę!
- Carmilla
Znaki szczególne : Zadarty, dumny nochal; spiczaste uszy jak u elfa; piegi na nosie; tajemnicza blizna na szyi
Zawód : Córeczka tatusia
Pan/i | Sługa : - / Zapraszam ;p
Moce : Telekineza, władza nad lodem, smocza krew
Zgadzam się z przedmówczynią.
Proponuję też w trybie pilnym ogarnąć kolor czcionki do pisania postów i pisania na chatboxie. Figę widać.
Proponuję też w trybie pilnym ogarnąć kolor czcionki do pisania postów i pisania na chatboxie. Figę widać.
- Shiro Fuyuki
Znaki szczególne : Kocie uszy, które zastąpiły ludzkie, ogon, pazury zamiast paznokci, żółte oczy zmieniające swój odcień w zależności od padającego światła.
Szata graficzna jest w budowie. Nie będę bawić się w przygotowywanie na boku w wersji testowej, gdyż kilka osób będzie mi nadal zarzucać że nic nie robię. Przygotowywanie zmian na żywca jest dla nich dowodem - że coś na forum się dzieje.
Błędy i kolory tekstu zostaną poprawione. Cierpliwości.
Błędy i kolory tekstu zostaną poprawione. Cierpliwości.
- Admin
- Administrator
- Krew : Szlachetna
Na swój sposób raczej powinno być to w skargach, ale jeden pies...
Odnosząc się do najnowszego ogłoszenia w zmianach forum:
Jeżeli w tych słowach zarazem kryje się to, co przyszło mi pierwsze na myśl i dotyczy całkowitej likwidacji owej grupy, a u obecnych członków usunie się to, co doznali przy dołączeniu (zamiana w hybrydę), to...
Chciałbym się dowiedzieć, w jaki sposób i czy KTOKOLWIEK zamierza zrekompensować mi szkody poczynione w ten sposób oraz zniszczenie w stopniu praktycznie całkowitym postaci, pomysłu na nią i całego rozwoju, jaki doświadczyła przez 5 lat istnienia na tym forum?
Odnosząc się do najnowszego ogłoszenia w zmianach forum:
Nadira napisał: Grupa Hybrydy zostaje wycofana! Zgodnie stwierdziliśmy, że skoro nie ma postaci odpowiedzialnej za ich tworzenie, nikt nie będzie tego projektu przejmował i fabularnie rozwiążemy ich problem. Osoby które do niej należą/należały proszone są o dołączenie do jednej wybranej grupy rasowej wampir lub człowiek.
Jeżeli w tych słowach zarazem kryje się to, co przyszło mi pierwsze na myśl i dotyczy całkowitej likwidacji owej grupy, a u obecnych członków usunie się to, co doznali przy dołączeniu (zamiana w hybrydę), to...
Chciałbym się dowiedzieć, w jaki sposób i czy KTOKOLWIEK zamierza zrekompensować mi szkody poczynione w ten sposób oraz zniszczenie w stopniu praktycznie całkowitym postaci, pomysłu na nią i całego rozwoju, jaki doświadczyła przez 5 lat istnienia na tym forum?
- Shiro Fuyuki
Shiro Fuyuki napisał:całkowitej likwidacji owej grupy, a u obecnych członków usunie się to, co doznali przy dołączeniu (zamiana w hybrydę), to...
Z tego co rozumiem znika grupa a nie rasa. To znaczy, że Twoja postać jako wampir trafi do grupy wampirów ale nikt nie odbiera jej kocich uszu itp. Cechy zwierzęce hybryd pozostają u tych postaci, które je mają, zmiana dotyczy tylko koloru i przynależności do grupy, nie ma co przeżywać, kocie.
Skoro nie ma postaci fabularnie tworzącej Hybrydy nie powstaną też nowe wobec czego znika grupa ale nie ślad w postaci takich zwierzaków jak Ty, Laurie czy Levy. Po prostu teraz należeć będziecie do grupy waszej oryginalnej rasy sprzed poddania mutacji czy tam eksperymentowi a od typowego przedstawiciela rasy odróżniają was widoczne efekty tych działań w postaci zwierzęcych cech.
- Kain
- Rada Wampirów
Znaki szczególne : Biała czupryna, lodowato niebieskie oczy, sporo kolczyków w uszach.
Zawód : Głowa rodu Asmodey.
Zajęcia : Brak
Pan/i | Sługa : Jacyś sie gdzieś pałętają.
Hejo. Wchodzi ktoś tu jeszcze czasem?
- Aimi
Znaki szczególne : Zawsze czerwone oczy, herb rodu wytatuowany na prawym ramieniu.
Zawód : Modelka, celebrytka
Moce : Władza nad lodem, telekineza, manipulacja, magiczna krew.
Ktoś kiedyś zagląda ;P
- OP Garruch
- Krew : Ludzka 0
Znaki szczególne : Czerwone oczka, spiłowane ząbki(kły pozostawione), tatuaż na karku
Zawód : Łowca/Staromodny inkwizytor
Magia : Poszukaj ._.
Czasem sie zdarzy
- Kain
- Rada Wampirów
Znaki szczególne : Biała czupryna, lodowato niebieskie oczy, sporo kolczyków w uszach.
Wchodzę czasem po swój stuff ze starych KP~
- Lilith
Znaki szczególne : Tatuaż na prawym nadgarstku zapisany w alfabecie greckim – „Ετ cυπιο ετ νεqυεο”. „Et cupio et nequeo” – „I pragnę, i nie chcę”.
Zawód : Właścicielka kancelarii prawniczej.
Ciekawe, czy to forum jest juz "martwe"? :
- Hachiko
Znaki szczególne : Rozdwojenie jaźni. Mała blizna na lewym policzku. Brązowa plamka na łopatkach.
Zawód : Sadystka.
Pan/i | Sługa : Sługa: Shogo, Karasu Ruka.
Moce : Mocne.
Pozdrawiam
- Aimi
Znaki szczególne : Zawsze czerwone oczy, herb rodu wytatuowany na prawym ramieniu.
Zawód : Modelka, celebrytka
Moce : Władza nad lodem, telekineza, manipulacja, magiczna krew.
To forum ewidentnie nie chce umrzeć ostatecznie. Może trzeba coś z tym jednak zrobić. Podłączyć do respiratora czy coś.
- Kain
- Rada Wampirów
Z milą chęcią wraca sie na stare śmieci! Może ktoś ma ochotę wymienić ze mną parę postów na rozruszanie palców? nie mam wymagań... xD
- Hachiko
Znaki szczególne : Rozdwojenie jaźni. Mała blizna na lewym policzku. Brązowa plamka na łopatkach.
Zawód : Sadystka.
Pan/i | Sługa : Sługa: Shogo, Karasu Ruka.
Moce : Mocne.
Miło, że jesteście aktywni, ale nie spamujcie tam, gdzie tematy do tego nie są przeznaczone. Od tego macie dział Offtop i tam możecie zakładać dowolne tematy oraz prowadzić dyskusje.
- Naizen Shiroyama
Zawód : Właściciel klubu nocnego Night Crow oraz LunaParku.
Moce : Władza nad ogniem. Telepatia. Czytanie w myślach. Blokada/ochrona umysłu, Psychokineza (artefakt).
Ktoś tu jeszcze bywa że starej ekipy?
- Dastan
Znaki szczególne : Problemy z psychiką. Blizna na sercu - pamiątka po wypadku.
Zawód : Członek mafii.
Czasem ktoś zajrzy
- Samael
Znaki szczególne : Fryzura i oczy. Kolczyki i wiele tatuaży na ciele. Rozdwojony, gadzi język.
Zawód : Leń.
Moce : W KP.
Bywa, ogółem pograłoby się w wampiry jakieś
- Lilith
Znaki szczególne : Tatuaż na prawym nadgarstku zapisany w alfabecie greckim – „Ετ cυπιο ετ νεqυεο”. „Et cupio et nequeo” – „I pragnę, i nie chcę”.
Zawód : Właścicielka kancelarii prawniczej.
Witam ponownie C:
Czasy są jakie są, czasami ktoś spojrzy na nasze stare śmieci.
Myślę, że inaczej się nie zgadamy jak w jakimś jednym miejscu... to założyłem jakiś podstawowy serwer discrodrowy dla VK, tam się zbierzemy szybciej i może przynajmniej czasami sobie wrócimy na te stare śmieci Zapraszam ;3
https://discord.gg/z3HWrmGvSg
ewentualnie zaczepcie mnie bezpośrednio na discordzie:
every1lovesavillain
Do usłyszenia!
Czasy są jakie są, czasami ktoś spojrzy na nasze stare śmieci.
Myślę, że inaczej się nie zgadamy jak w jakimś jednym miejscu... to założyłem jakiś podstawowy serwer discrodrowy dla VK, tam się zbierzemy szybciej i może przynajmniej czasami sobie wrócimy na te stare śmieci Zapraszam ;3
https://discord.gg/z3HWrmGvSg
ewentualnie zaczepcie mnie bezpośrednio na discordzie:
every1lovesavillain
Do usłyszenia!
- OP Garruch
- Krew : Ludzka 0
Znaki szczególne : Czerwone oczka, spiłowane ząbki(kły pozostawione), tatuaż na karku
Zawód : Łowca/Staromodny inkwizytor
Magia : Poszukaj ._.
Strona 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strona 12 z 12
Pozwolenia na tym forum: